ISDE-2023

INSTITUTI I GJEOSHKENCAVE (IGEO) SHOQATA SHQIPTARE E INXHINIERISE SIZMIKE (S.S.I.S.-A.A.E.E) Empowerment Project Foundation (EMPRO) Organizojnë: SIMPOZIUM NDERKOMBETAR MBI TERMETIN E DURRESIT, NENTOR 2019 DHE RREZIKU SIZMIK NE SHQIPERI (ISDE-2023) March 28-29, 2023, Hotel Tirana International...

Workshop per izolimin sizmik te strukturave

Shoqata Japoneze e Izolimit Sizmik në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Inxhinierisë Sizmike organizon workshop-in me tematikë "Izolimi Sizmik i Strukturave" Janë të ftuar të marrin pjesë profesionistët e interesuar. Pjesmarrja është e lirë.Mund të shkarkoni Axhendën e Workshop...

Adresa

Rruga Rr. "Hysni Gërbolli", Zona Kadastrale 8310, kati 1, Tiranë, Shqipëri.

Na Kontaktoni

(+355) 68 20 73 409
info@ssis.org.al

Oraret

H-P: 9:00 - 17:00
Sh-D: Mbyllur

Na Ndiqni