ISDE-2023

INSTITUTI I GJEOSHKENCAVE (IGEO) SHOQATA SHQIPTARE E INXHINIERISE SIZMIKE (S.S.I.S.-A.A.E.E) Empowerment Project Foundation (EMPRO) Organizojnë: SIMPOZIUM NDERKOMBETAR MBI TERMETIN E DURRESIT, NENTOR 2019 DHE RREZIKU SIZMIK NE SHQIPERI (ISDE-2023) March 28-29, 2023,...

Adresa

Rruga Rr. "Hysni Gërbolli", Zona Kadastrale 8310, kati 1, Tiranë, Shqipëri.

Na Kontaktoni

(+355) 68 20 73 409
info@ssis.org.al

Oraret

H-P: 9:00 - 17:00
Sh-D: Mbyllur

Na Ndiqni