ISDE-2023

INSTITUTI I GJEOSHKENCAVE (IGEO) SHOQATA SHQIPTARE E INXHINIERISE SIZMIKE (S.S.I.S.-A.A.E.E) Empowerment Project Foundation (EMPRO) Organizojnë: SIMPOZIUM NDERKOMBETAR MBI TERMETIN E DURRESIT, NENTOR 2019 DHE RREZIKU SIZMIK NE SHQIPERI (ISDE-2023) March 28-29, 2023,...
Workshop per izolimin sizmik te strukturave

Workshop per izolimin sizmik te strukturave

Shoqata Japoneze e Izolimit Sizmik në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptare të Inxhinierisë Sizmike organizon workshop-in me tematikë “Izolimi Sizmik i Strukturave” Janë të ftuar të marrin pjesë profesionistët e interesuar. Pjesmarrja është e lirë.Mund të...

Komunikim i SSIS-AAEE per situaten pas termetit

Shoqata Shqiptare e lnxhinierise Sizmike (SSIS-AAEE) duke analizuar situaten aktuale te pasojave te termeteve dhe nevojat per rindertim dhe ndertime cilesore shpreh qendrimin dhe gatishmerine, ne perputhje me qellimin e themelimit te saj, ne kete dokument

NJOFTIM – Mbi Aplikimin për Anëtarësim Individual

Bazuar ne Statutin e “S.S.I.S-A.A.E.E”, si anëtarë të rregullt të “S.S.I.S – A.A.E.E” mund të jenë Inxhinierët e Ndërtimit të liçencuar të Shqipërisë të cilët: a) Kanë të paktën 1 (një) publikim në një revistë shkencore në fushën e inxhinierisë së tërmeteve ose...
NJOFTIM

NJOFTIM

Për Krijimin e “Shoqatës Shqiptare të Inxhinierisë Sizmike (S.S.I.S) – Albanian Association of Earthquake Engineering (A.A.E.E)” Në muajin Dhjetor të vitit  2019, në Tiranë u themelua organizata jofitimprurëse “Shoqata Shqiptare e Inxhinierisë Sizmike (S.S.I.S)...

Adresa

Rruga Rr. "Hysni Gërbolli", Zona Kadastrale 8310, kati 1, Tiranë, Shqipëri.

Na Kontaktoni

(+355) 68 20 73 409
info@ssis.org.al

Oraret

H-P: 9:00 - 17:00
Sh-D: Mbyllur

Na Ndiqni